Click for More Info

Thursday, 3 May 2012

Sexytarial Seminar 2012.... eh??? (^_^)

Minggu kedua dalam bulan April sering dikaitkan dengan minggu setiausaha.. maka banyaklah consultation firms or hotels yang akan organise sexytaries eh... secretaries luncheon or seminars.  Tak ketinggalan jugak la dengan Utusan Publications.


Maka dengan itu, semua seksiteri kat tempat aku ni mengambil feluang la tuk attend seminar anjuran Utusan tu... itu jek la yang kitorang rasa layak diluluskan... sebab fee dia bukan mahal sangat...lagipun setaon skali jek nak pegi kursus berbayar khennnn... yang lelain tu kitorang pegi kursus pree jek... sian kitorang... itu pon nak banyak bunyik.

Ok.. let's cut the story short... Seminar Setiausaha anjuran Utusan tahun ni diadakan kat Marriott Hotel, Putrajaya... hmm... sekangkang gajah jek ngan opis aku ni ha... out of 12 sexytaries we had at my Faculty, only 10 yang decided to attend.  Emcee dia adalah Roslan Shah.... oklah... penceramah pulak best iaitu Ustazah Nor Bahiyah for morning session and En. Kamal Affendy, penganalisis jenayah for afternoon session.  Lunch pulak para peserta dihiburkan dengan nyanyian Suhaimi Mior Hassan yang nyanyi syiok sendiri dan persembahan lawat oleh Man Raja Lawak yang lawak dia tak kelakor langsung... *bosan*
  







 Walaupun tajuk talks untuk seminar tahun ni kurang menarik minat aku, tapi i had so much fun and info.  Hopefully untuk secretarial seminar next year, Utusan will come up with more interesting topics...

2 comments:

mama-syira said...

Ada la jugak attend. BNM tahun ni tak buat pun as per previous years. Secreatries luncheon by artis2. Sbb takde pun yg best2 dis year? So tggu duit dari bos (kalo ada). ehehhehe

Zareene Saifuddin said...

alahai.. kitorang ni harap attend yang ni jek la tp last year x dapat attend sbb banyak bunyik from the management... menyampah!