Click for More Info

Tuesday, 17 April 2012

Back to Campus

Keputusan peperiksaan SPM telahpun diumumkan pada bulan Mac... maka, banyaklah ipta dan ipts yang buat open day tuk promote their programmes... tak ketinggalan jugaklah UiTM... UiTM dihatiku... awww... hehehehe...

Pada 17 Mac ari tu, UiTM ada bat program Selangkah ke UiTM... maka husband aku pon tak ketinggalan nak melangkah jugak ke UiTM nih... saja jer nak tengok dorang punya program master.  So, kitorang pon pegi la anak beranak... ibarat sirih pulang ke gagang gittew u... awww... tak kuaser aku... tapi tuk sapa yang penah study kat uitm shah alam ni, bila dapat balik ke kampus ala2 nostalgik gittew...

Program tu diadakan di Dewan Tuanku Canselor... dewan baru yang mana zaman aku mengaji dulu takde lagi dewan nih... punyalah round satu kampus shah alam tu mencari dewan tu.. akhirnya jumpa jugak... dekat dengan tempat rotu... dah gitu, parking pulak takde... finally, kitorang park kat twin tower engineering, terus amik bas... aaaaaahhhhh... mengimbau kenangan lama... teringat zaman-zaman aku naik bas uitm ni nak pegi kelas dari seksyen 2. 


Sampai je Dewan Tuanku Canselor tu sekali lagi aku terpegun uols... dewan tu tak ubah cam Istana Budaya... santekkkkk sangat.... i'm proud to be UiTM's alumni... mak vangga....


interior Dewan Tuanku Canselor


 gimik-gimik Fac. of Business Management



termasuklah yang ini... sempat lagi bergambar dengan scandal.. bak kata laki aku.. hahahaha

kolej perinzoo... ekekekekeke

kolej kediaman aku during my diploma level

twin towers engineering

my faculty during degree level...

4 comments:

Alin Marlini said...

wah...possing ngan jimmy...bestnye

Zareene Saifuddin said...

Alin,
hehehehehe... sementara ada peluang khennn... :D

mama-syira said...

Rindunye kat UiTm..huhu..UiTM really di hatiku.

Zareene Saifuddin said...

babe, UiTM REALLY DI HATIKU... dia punya aura bila kita masuk kampus dia tu semacam la... lagik2 bila nyanyi lagu UiTM dihatiku tu... terharu sey...