Click for More Info

Monday, 16 April 2012

Yasmine's 6th Birthday

Pada tanggal 9 Mac 2012, genaplah 6 tahun usia anak sulungku, Yasmine Suraya.  Selalunya kitorang celebrate among family members je or double celebration... kat rumah with family and kat rumah babysitter...

since this year adalah tahun terakhir yasmine kat tadika and dia teringin sangat nak celebrate ngan kawan-kawan at school like other students, so my husband and i pun tunaikanlah hajat dia tu... actually benda ni aku dah plan way before aku gi holiday lagik... tapi biasalah... mana laki mak tak marah... aku ni kan ke suka bat kerojer last minit... hahahahahaa... amek kawwww....

Birthday party yasmine is celebrated among SRK 3, 4 and 5 students... alhamdulillah.. kek ada lebih, so the principal extended to the lower level students i.e. SRK 1 and 2.  Yasmine requestetd for an Alvin & The Chipmunks cake.  So aku ordered Chocolate moist cake and number 6 cookies from a friend of mine.  Thank you so much Anne... Goodies bags was filled with jellies, milo / strawberry milk, chocolate, cookies, balloons, party blower and party hat.  Gambar goodies bags terlupa nak snap.. ahaks... biasalah.. ai ni kan suka menda-menda last minit nih... wakakakaka...  Alhamdulillah... The party went well and Yasmine pon happy sebab mama and babah fulfilled her request. 



Untuk anak mama and babah, Yasmine Suraya, mama and babah doakan semoga kakak diberikan kesihatan yang baik, dilembutkan hati, diterangkan hati, jadi anak yang soleh, rajin solat, sentiasa sayangkan keluarga, belajar rajin-rajin... and most of all... semoga kakak sentiasa diberkati Allah... Amin... *sob..sob... dah besar dah anak aku..*

4 comments:

Alin Marlini said...

Heppy belated beday girl...jadi anak yg solehah ek

Zareene Saifuddin said...

Thank you, Alin.. InsyaAllah.. mudah2an.. Amin...

mama-syira said...

Happy birthday dear Yasmine. Semoga sihat selalu dan jadi anak solehah, insyaAllah. amin.

Zareene Saifuddin said...

Thank you for the wishes, Aunty Farah..