Click for More Info

Friday, 18 November 2011

Weewee Lorry

Ni kisah otw balik dari joging kat Putrajaya la wiken itu hari... kat depan our car was a lorry carrying sand.. so menitik la air pasir dari lori tu... skali yasmine nampak and she said 'Babah, tengok lori tu kencing'

'Mana ada', husband aku jawab... skali baru aku perasankan air pasir tu.. and aku bagitau kat Yasmine 'kakak, itu bukan weewee dia la.. itu air from the sand' and yasmine said 'tapi macam kencing je'.. hahahaha... apa-apa lah anakku....

2 comments:

Tina Othman said...

hihi so cute, pandainya dia, brp tahun umur jasmine tu?

Zareene Saifuddin said...

Tina,
hehehhee.. Yasmine is 5yo, tina..