Click for More Info

Tuesday, 11 October 2011

CMA: Day 7

Ini menu aku pada hari ketujuh Cabaran Maharani Atkins
grilled beef sausages, scrambled eggs, salad & mayonese

Ni aku nak share ngan korang nih.. cheese yang kandungan karbohidrat yang terendah (aku rasa) yang aku jumpa setelah membelek setiap peket cheese kat Jusco itu hari....

0.4g carbo per serving

dan yang ini pulak breakfast tuk suami terchenta... sausage roll yang mana aku tak leh makan sebab sausage tu 18g per serving pastu digulung menggunakan roti... :(


2 comments:

halila Ibrahim said...

sedap n sihat ...

Zareene Saifuddin said...

hehhehee.. thank you halila... tapi kalo dah hari-hari menu yang lebih kurang sama, jemu jugak...