Click for More Info

Thursday, 6 October 2011

CMA: Day 6

Sorry la ye korang, aku terlupa nak snap pic untuk breakfast & dinner for Day 4 & Day 5... Lunch tu sedia maklumlah kan... makan kat luar.. so aku memang tak bawak camera... hempon lak cap ayam... pastu nan ado card reader... halasan....

ok.. ini breakfast aku tuk Day 6 nih... telo dadar berinti, daun salad and sesudu besar mayonis...
Tengahari tadi opis aku bat birthday celebration tuk bos aku and dua lagi staf department nih.. projek celebrate birthday ni guna det sendiri ye... BUKAN det monthly collection yang aku dok kutip tu... jangan ada yang salah paham pulak...   Menu adalah Nasi Arab... ye... aku ulangi.. NASIK ARAB... chicken kabsah kot....huish ..memang peberet aku nasik arab nih...pastu chocolate cake dari Baker's Cottage.. memang sedap wacakaplu.... pastu pisang goreng...

Korang rasa aku makan ke semua tu?? No... Yes.. No... eh apa aku cakap nih... cakap macam orang tak betoi ja... Tapi aku masih sedar diri walopon sedikit lupa diri arr.. eh korang paham ke apa yang aku cuba sampaikan nih? hmm... anggap korang paham jek la ek.... tuk nasik arab tu aku just makan ayam dia.. then sebijik goreng pisang (walopon sebenarnya xleh makan waktu atkins induction period nih).. dan..... dua keping.. ye DUA KEPING... kek chocolate yang teramatssss la sedap itu...  hai lah.. dah ke sungai dah diet haku ari nih... malam nanti apa la pulak dinner aku nih.... *sigh*

2 comments:

halila Ibrahim said...

blehh tahan nafsu makan yea... kalau saya .. makan free ni tak tolak... hahaha...

Zareene Saifuddin said...

halila,
kalo ikutkan memang nak makan jer.. tp bila mengenangkan sedang diet, maka makan pon ala kadar dengan ingatan tulus ikhlas kepada dietku.. hehehe