Click for More Info

Wednesday, 14 September 2011

Nonton

Si yasmine kan fanatik ngan cite-cite katun ni kan... and now tengah hot citer Cars 2... pantang nampak gambar or poster pasal Cars 2, sure dia excited nak tengok... kalo nampak gambar smurfs pon sama.. kalo tak fullfill kesian pulak kan..

So, Sabtu lepas kitorang anak beranak pi la nonton citer Cars 2 ni kat mana lagi kalo bukan our official shopping mall.. Alamanda... Yasmine punyalah seronok... Canaz pulak tengok kejap jer.. lepas tu sibuk turun naik tangga kat dalam panggung wayang tuh.. adehaiii... sib baik aku dok kat isle.. so aku perati jek la..and amik canaz bawak balik ke tempat duduk kami kalo perlu..



Lepas tengok wayang beli groceries kat carrefour pulak... then terus balik rumah merehatkan diri...

No comments: