Click for More Info

Wednesday, 14 September 2011

Majlis Hari Raya SRK

Semalam sekolah Yasmine bat sambutan hari raya... semua students dikehendaki pakai baju raya memasing yang vogidavasss tu... Hmmm.. Yasmine pon bila aku baca message book dia pasal tu, kemain eksaited lagik... asek tanya jer 'hari ni pakai baju raya ke mama?'

Memula aku plan nak bat spaghetti white sauce jek tuk yasmine bawak gi sekolah.. skali tu babah dia suh aku masak something yang anak dia makan.. almaklumlah.. Yasmine tu kan ke makannya memilih... Pikir punya pikir, aku dapat idea nak batkan yasmine apam aiskrim tuk bawak g skolah... kira memang dah on la plan tu..  Tapi bila hasben ai bagitau yang dia ada course kat Kajang seminggu, terus aku jammed.  Ye la beb... camne nak kepong si kenit canaz yang suka menyibuk kat dapur tu time aku bat apam tu... last-last, idea yang paling bernas sekali ialah... KITA BELI JER... hahahaha.. mak suka nyah... badan pon tak fenat....

So, petang Isnin tu balik keja, aku singgah la Jusco beli kan kuih tuk Yasmine bawak g skolah tuk majlis hari raya tu... kemain eksaited lagi Yasmine bila nampak kuih tu... sebab kuih tu pon pebret dia jugak.. kalo boleh dia nak makan malam tu jugak tapi aku cakap kuih tu tuk dia bawak gi skolah, share ngan kengkawan... sib baik dia paham... tapi kengkadang tu sengaja bat tak paham... almaklumlah.. bebudak kan...


2 comments:

oshin-jamel said...

mnenye apam ice cream?nk tgk rupenye..hehehe

Zareene Saifuddin said...

nanti aku post gambo kat grup... tungguuuu....