Click for More Info

Sunday, 10 July 2011

Penang ~ Last Day

Pagi ni bangun-bangun ja terus kemas apa yang patut.. ye la nak check out kan... mandikan anak-anak dan bersiap-siap sementara nak tunggu dear hubby abes course.  Around 11am camtu kami pon check-out dan headed to Chow Rasta beli pickles sebagai ole-ole to cikgus Yasmine, my babysitter and my officemate.  Dah membeli belah kat pasar Chow Rasta tu, kami lunch kat Line Clear Nasi Kandar... Taste wise oklah ... Suapan pertama terasa arghhh.. heavennyer... masuk suapan ke-2 hingga terakhir, hmm... biasa ja rasa dia... tak boleh lawan nasi kandar royal kat aloq staq nuuu....  Selesai makan, kami pon teruskan perjalan balik ke KL... alhamdulillah.. kami selamat sampai ke home sweet home around 7.45pm.  The next day nak keja pulak.. adeeeeehhhhhh.... lomah makcik.....
Chow Rasta


5 comments:

syah9997 said...

sedapnye nasik kandar tu .. yummy ~ auntie min ;)

syah9997 said...

lupe nak tanye ..nape canaz cry? cian dia ..

Zareene Saifuddin said...

min,
biasalah beb canaz tu... ati dia tak tenteram kalo orang lain makan, tapi dia tak makan lagi.. sebab time tu nasi dia blom sampai lagi...

Alin Marlini said...

seumue hidup baru sekali je pi Penang. Entah bilalah lagi nak kesana?huhuhu

Zareene Saifuddin said...

Alin,
Insyaallah one sweet day... alin akan sampai lagi ke penang..