Click for More Info

Wednesday, 15 December 2010

Chronicles of Narnia

Last Saturday, after visited my cousin's son @ SunMed, we took a shuttle bus to Sunway Pyramid.  Dear hubby ajak tengok The Chronicles of Narnia.  This was our (Yasmine & I) first time watching such movie.  Takut jugak if she tak enjoy or takut tengok citer tu.  But alhamdulillah... she enjoyed.  Cuma Canaz jer yang bat perangai nak melasak dalam cinema tu.. Boleh dia merangkak & memanjat staircase kat dalam movie hall tu.. adehhh...After movie watching, kami jalan kaki balik ke SunMed to get our car untuk terus balik rumah.  Sebabnya nak tunggu shuttle bus adalah sangat lama kerana jalan depan Sunway Resort Hotel tu adalah sangat jam.


Yasmine berposing before we entered the movie hall

Posing with Christmas deco in front of Sunway Resort Hotel

2 comments:

zarin said...

i nk sgt tengok narnia but movie partner i hasya tu sungguh2 tknk tengok...hmmmm kena tunggu dvd la gamaknya :((

Zareene Saifuddin said...

zarin: lor.. sian you.. xper nanti beli dvd ye.. hopefully your movie partner seronok tengok that movie..