Click for More Info

Friday, 24 December 2010

Ali & Associates' Gathering (17-20 Dec 2010) ~ Finale

Sepatutnya check-out esok, tapi mine and my SIL family kena balik KL on sunday ni jugak... sebab on Monday i.e. 20th Dec tu Canaz ada appointment with her endocrinologist and family my SIL pulak nak ke JB and Singapore on that Monday morning. 

Kami gerak dari resort tu after lunch then pegi photo shoot (uish... photo shoot uuuu... x bley blah..hahahha) di Hard Rock Hotel.  Gedebuk-gedebak, we left Penang at around 5pm gitu... reached home sweet home around 12am.. Jalan jemsss dan kereta banyak ya amattttt.... hmm.. nampak gayanya raya ni kena balik naik flight la.. hahahahaha



Special thanks to Kak Chaq & Abg Zaini for their hospitality, Kak Chik & Bang Chik for the sumptuous bbq chicken & beef, Kak Lone & family last but not least Ayah & Mak.  Harap2 jodoh Abg Zaini ngan Penang ni lama... boleh buat lagi next yer.. Amin... ^_^

2 comments:

iswatie "colours of life" said...

aku yg dok penang pun x bergambo lagik kat HR tuh...

babe...aku nak invite dtg rumah nih....awat cr namamu dlm FB x ada..sila add saya yer dlm fb..mornizawati

Zareene Saifuddin said...

hehehehe... aku ni jarang ke situ babe, so since dah ada kat sana, jangan lepaskan peluang la... hihihiihi. btw, aku dh add ko kt FB. Insyaallah kalo xder aral melintang, we'll be there.