Click for More Info

Wednesday, 24 June 2015

Ramadhan 2015 - Iftar Day 6

Yasmine dah start sekolah balik... demam dia dah kebah... alhamdulillah... and dia puasa... tapi petang semalam, time jemput dia kat transit, nampak Yasmine pegang botol 100 plus time dia angkat beg sekolah dia... ingatkan dia dah beli air siap-siap untuk berbuka puasa... akan tetapiiiiiii.... dia dah berbuka uolsss.... buka puasa pukul 4.30 petang... ntah bila la dia minum tu.. means time I sampai tu si Yasmine ni dah pun buka puasa... adoi laaaa.... So from today onwards, I tak bagi dia pocket money tu school during this Ramadhan... 

As usual, sebelum balik rumah singgah bazaar Ramadhan dulu... hari ni dah set siap-siap dah nak beli apa... I beli ayam panggang hidayah, nasi putih ayam gelora, bihun goreng, air lai chi kang, donut and kuih muih.  Alhamdulillah... habis semuanya... tiada pembaziran... ^_^



No comments: