Click for More Info

Thursday, 14 May 2015

Bila Mama Sofia Cuti

Minggu ni my babysitter takde... Dia cuti the whole of this week.... Supposedly she started her leave on Wednesday till Friday... sebab anak dia nak kahwin... but since a lot of things tak settle lagi, she had to take her leave earlier.  When she told me on that Sunday morning, I dah pening dah.... mana nak hantar Shahnaz... hubby will be outstation... I pulak ada fitness training pagi tu... luckily her kindergarten ada daycare.... so tumpang la kat situ.... puas remind dia that she has to stay at the daycare for 2 days i.e. Monday and Tuesday... Alhamdulillah.... she understood... 

So, Monday afternoon tu her teacher Zai whatsapped me these photos.... Alhamdulillah... dia ok duduk kat daycare tu... 


Ini gambar on the first day (Monday)... lunch..


Afternoon nap....


Breakfast on Tuesday.... makan pulak nasi goreng warna orange... kalau kat rumah, jangan harap...

While from Wednesday to Friday, babah dia jaga....  Just got a phone call from Pakdin... suruh I gi bawak Shahnaz ke saloon petang nanti... sebab dia main gunting and cut her hair.... waktu babah dia tengah nap.... haihhhh..... 

3 comments:

Mrs Little Voice said...

tak suka nasi goreng kaler oren ke

Mrs Little Voice said...

tak suka nasi goreng kaler oren ke

Zareene Saifuddin said...

mentaliti anak-anak zareene ni Alin, kalo nasi kaler oren diorang igtkan pedas... tapi kalau nasi kaler-kaler kat rumah orang kahwin tu makan pulak... pelik kan....