Click for More Info

Thursday, 23 April 2015

Inno Zumba

Last Thursday I posted poster Innozumba ni kat my facebook timeline... and invited some friends to join.  Balik rumah pulak dengan excitednya I told Pakdin and the girls about this zumba thing and postpone our plan to jog for the weekend... Alhamdulillah... all of the agreed... 


So, Sabtu lepas kitorang ke Dataran PjC untuk zumba nih... sempena Karnival Kreative & Inovasi MOSTI... Jumpa my friend Ija kat sana... dia datang berdua je dengan her daughter Dania... My colleague Juhaslina pun join sama... after the zumba session tu, apa lagi... bergambo la kita...hehhehee...  Breakfast and lunch provided ye untuk sesiapa yang ada di karnival tu.






Ada banyak booth kat sini...tapi I tak round pun.... The Yasmines masuk pertandingan mewarna... so as Dania... each participant was given a box of Faber Castell color pencils.  Dah habis coloring, we all pun balik... tak tunggu sampai they announce the result.. sebab tau memang tak menang punya... hahahaha... apa pun I really had a good time sebab dapat exercise and catch up with an old friend at the same time.... hope to see you again Ija... 


they make friends... Dania and Shahnaz ni sebaya... 6 tahun... tapi Dania tinggi... Shahnaz comel je.... siap si Dania ni panggil Shahnaz adik... hahahaha... sebab kemetot dari dia... 










2 comments:

Mrs Little Voice said...

best kot dpt zumba2...hehehe

Zareene Saifuddin said...

hihihihi... memang best alin... nak-nak plak kalau kita ada geng kan... ketagih berzumba dibuatnya...