Click for More Info

Wednesday, 18 February 2015

Ice Skating, Sampai Hajat Yasmine

Weekend bila ntah in Januari, balik dari kelas kat Masjid UPM, Pakdin ajak pi IOI City Mall... nak cari office attire katanya.  The Yasmines bila dengar babah cakap nak pi IOI City Mall, kemain excited lagi... siap atur plan nak pergi mana semua... 

shahnaz, being budak kuat posing suruh I snap a pic of them kat patung ni


Sampai-sampai kitorang ke Parkson dulu beli office attire Pakdin.  Then lunch kat The Tappers. 

budak yang super duper excited nak main ice skating nih... 


The Yasmines'

Pakdin's

mine

our desert.. red velvet cake... sedap...

After lunch diorang request nak main ice skating... yang main just Pakdin and The Yasmines je... I didn't join sebab I was wearing abaya... so I just observe diorang dari upper floor the je la... From above I can see 3 of them fell down in the rink.  Then Pakdin called bagitau yang Shahnaz tak mau main dah... dia fobia sebab asyik terjatuh je... ye la... all of them are newbie in ice skating ni.. mana tak semuanya terjatuh in the beginning.  So I had to accompany Shahnaz while they skates.  Yasmine sebab dia yang beria-ia sangat nak skate, at last dia pandai jugak main ice skating tu.. tapi still slow la... tak pe Yasmine... practice makes perfect... Habis main ice skating around 5pm camtu... we then headed home... nak rest... 

tengok tu.. semua berpaut kat babah... mana tak all 3 of them jatuh...

shahnaz dah surrender dah... 

yeay... finally Yasmine made it... 

1 comment:

Mrs Little Voice said...

bestnye main ice skating/....teringin gak tapi takut jatuh