Click for More Info

Tuesday, 6 May 2014

Frozenmania

Sekarang ni memang tengah wabak demam Frozen kan?? Anak-anak dara aku pon tak ketinggalan... 

Memula dulu dorang tengok Frozen ni kat wayang ngan Pakdin.. coz time tu aku keje.... tak cukup dengan tu, ajak pulak aku pi tengok.. tapi takde rezeki... coz show Frozen tu dah abis kat wayang... 

Baru-baru ni kat Astro Best ada show Frozen tu.. Yasmine mintak aku beli... oklah sayang.. mama beli... ini kira birthday present dari mama la ye... sebab on 9 March tu kitorang dah bat small birthday party tuk Yasmine... so, tengok lah dorang citer Frozen tu kat Astro sampai lebam... tak cukup dengan tu, Pakdin install lagi citer Frozen tu kat tab dorang... Sekarang ni siap masing-masing berlakon jadik Elsa (Yasmine) and Anna (Shahnaz)... lari-lari naik tangga sambil lagu Let It Go tu berkumandang... adeh la... 

Tup-tup dapat message dari Astro untuk redeem dvd Frozen... alhamdulillah.... thank you, Astro... 




2 comments:

nadia mansor said...

frozen ni jangan kata anak je suka, mak dara pon sukaaa ^___^

Zareene Saifuddin said...

kan.... ^_^