Click for More Info

Tuesday, 23 July 2013

Iftar Ke-12 Ramadhan 2013

Ahad lepas my husband malas nak ke PaRam... so, I pon merajinkan diri tuk memasak for iftar.  Masak je lah apa yang ada kat dalam fridge tu... Masakan I hari tu semuanya berasaskan cili padi... perghhh.... makan sampai meleleh ayaq hidung... my husband plak makan sampai takleh bercakap sebab pedas sangat.. hahahaha... sorry darling..... pedas tapi sedap kan?? kan?? kan??

So, inilah juadah iftar kami untuk hari ke-12 berpuasa... Alhamdulillah...


Atas (Kiri ke Kanan):
sambal gesek, ikan cencaru bakar bercili, kuih tako, kek buah kukus

Bawah (Kiri ke Kanan):
bendi goreng, kari ayam, ayam panggang, air asam dan telo dadar (untuk anak-anak)

2 comments:

rina mazlan said...

Podeh yang sodap dear.... Makan pulak dengan tako.. Fuh fuh fuh

Roslida M Jani said...

selamat berpuasa!!

btw, sis nak share contest di blog, jemput ye... www.roslidamjani.com :)