Click for More Info

Friday, 11 May 2012

Alhamdulillah...


Shahnaz was detected having ASD in her heart when she was first diagnosed with hypothyroid. Went to IJN in 2010, a paed cardiologist detected a 0.3mm hole in her heart and asked us to come back in 2year's time.

So, semalam kitorang ke IJN untuk follow up check-up Shahnaz.  Appointment kol 9.45pagi and we reached there dalam kol 9.15am kot.  Sampai jer terus register.  Then her name was called untuk timbang berat and ukur tinggi pulak.  Sementara menunggu turn jumpa dengan paed cardiologist, aku sempat la berborak ngan my ex-schoolmate.. Yulia yang kebetulan keja kat IJN jugak.. lama tak jumpa minah nih.. anak 4 dah dia tapi still slim... jeles ai... eh, dah melalut pulak.. sorry... ok back on track.
Alhamdulillah... tak lama lepas tu, i think dalam 20 minits kot, giliran Canaz tiba. She was being examined by Dr. Mazeni Alwi. According to Yulia, Dr. Mazeni is the most experience and expert cardiologist. So, semalam doctor scan Canaz's heart and dia kata lubang dah tutup.. alhamdulillah. We were asked to come back next year for a follow up check-up. If everything is fine, Shahnaz doesn't have to go to IJN for her follow up check-up again.




Let's pray for my daughter's miracle.. Amin.... 

4 comments:

syah9997 said...

alhamdullilah ..autie doakan moga canaz sihat sejahtera hendaknye ..aminnnn ..

Alin Marlini said...

Subhaallah kuasa Allah kan Zarenne. Lagi besar dugaan awak kan...Semoga Chaza akan pulih sepenuhnya..

Zareene Saifuddin said...

Alin & Shahmim: thank you for your well wishes... aminnnn...

mama-syira said...

Semoga Canaz sembuh sepenuhnya. Allah Maha Kuasa..