Click for More Info

Friday, 10 February 2012

Tak boleyyy ngamm...

Si Canaz ni kan, dia memang takleh ngam tau ngan babah dia... adoiyaiiii.... sangat tak macam yasmine... yasmine dulu sampai takleh pisah ngan babah dia...  Jangan Canaz... dah la tak leh dok skali... sampaikan kalo babah dia bagi susu pon dia takmo ko tau..... aku pulak yang kena amek botol susu tu dari tangan husband aku pastu suap kat molot si kenit tuh... aduuuuuuhhhhh......camne nak bat nih???

tengok tu... terjerit-jerit si kenit ni tau bila babah saja jerr baring sebelah dia... hahahahaa...

Ini pulak, dah la tak ngam.. ada hati nak skodeng apa babah dia buat... haiiiiii... canaz.... canazzz.....

1 comment:

mama-syira said...

Babah kena try harder nak amik hati canaz.. hehe