Click for More Info

Friday, 3 February 2012

Maulidur Rasul

Alhamdulillah.. hari ni dah pon hari jumaat... esok sabtu, lusa ahad, 12 Rabiul Awal merupakan tarikh di mana Nabi junjungan kita Nabi Muhammad SAW telah diputerakan.... hari isnin cuti tambahan sebab public holiday jatuh pada hari ahad... selasa pulak thaipusam... wah... cuti berderet-deret tu... long wiken...seronoknyaaaaaaaaaaaaa........

Apa plan korang sempena cuti panjang nih??? Aku nak balik Muar sekejap coz kazen aku kawin hari sabtu tu.. hari ahad lak balik kl sebab ada wedding kat keramat.... pastu apa lagi... dok melepek kat rumah la... main masak-masak dan cuci-cuci baju.... dah membuak-buak dah laundry basket aku tuh... *sigh*

Apapun plan korang, sempena wiken yang panjang ni, aku nak ucapkan selamat bercuti dan selamat meraikan hari keputeraan Nabi Muhammad SAW...


No comments: