Click for More Info

Friday, 3 February 2012

Contest Mencapai Berat Badan Ideal [MBBI]

Tempoh contest ni adalah dari 1 Februari 2012 - 11 April 2012 (10 minggu)

Syarat2 utama

1. Perempuan sejati
2. BMI melebihi normal
3. Follower blog ini dan join fb KMMK

Syarat2 tambahan

1. Update berat setiap hari rabu setiap minggu
-hari rabu dipilih kerana 1 feb jatuh ari rabu dan nak elakkan update lambat sebab kebanyakan peserta diet online kat opis memasing...kat umah sibuk menguruskan rumahtangga...

2. Cara diet ikut suka hati
- nak control makan, aerobik, atkins diet, nak pakai losyen mustajab, nak minum herbalife, nak minum JDM5, nak makan sayur sajer, nak makan roti sajer...sukati...tapi jangan serius sgt...kiter nak kurus dan sihat...

3. Gambar permulaan full body dari pandangan sisi dan depan bersama gambar timbangan hendaklah di sertakan samaada melalui blog masing2 atau kat fb KMMK...selewat2nya sebelum 31 jan 2012...

Hadiah/ Ganjaran

1. Pemenang akan dinilai berdasarkan jumlah berat turun paling banyak
- Tempat pertama
-Tempat kedua
-Tempat ketiga

2. Penaja adalah di alu2kan...

3. Selain tu, ganjaran yang paling berharga adalah kehilangan berat badan....

Peserta akan tersingkir sekiranya
1. Berat naik lebih dari 3 kali timbangan
2. Update berat lewat...last update untuk setiap minggu adalah hari jumaat
3. Pregnant


*kopipes dari blog ini

No comments: