Click for More Info

Friday, 23 December 2011

Celebrating Our 7th Year Together

Alhamdulillah... pada tanggal 4 Disember ari tu genaplah 7 tahun aku menjadi permaisuri hati suami terchenta... Saifuddin... chewah... ayat koooo... tak bley blah... hahahaha.  Bersyukur ke hadrat Allah SWT sebab telah menemukan jodoh aku dengan husband aku nih..

Kami takde plan apa-apa tuk anniversary dis year... cuma aku blanjer husband dan anak-anak aku lunch kat Fridays where everyday is Friday.. hahahahha... giler ke hapa aku nih.. kat TGIF, The Curve la... Tawon lepas pon celebrate ngan anak-anak jugak.. tapi takde lah menguji kesabaran cam tawon nih... eiiii... sabo banyak-banyak aku ngan kerenah si Yasmine ni tau... pantang nampak, sumer nak... sabau jek haku...

Next year husband aku cakap kita celebrate duorang jek... hahahhaa.. padan muka korang.. mama & babah nak dating-dating during next year's anniversary... jikalau kami panjang umur dan panjang jodoh.. InsyaAllah.. Amin...

Owh ye, entry kali ni tak banyak gambar ye uols... sebab time tu baru detect yang camera aku dah rosak.. huaaaaa..... tapiiii... eh, ada chance dapat beli camera baru.. muahahahahahaha....  Sudahnya husband aku snap gambo pakai hempon dia jek... jadiklah dari xde kan...

Canaz gigih makan Fish n Chips

Lepas late lunch kt Fridays, kitorang terus balik rumah.. sebab dah seharian kat Ikea and The Curve tu... tapi sebelum sampai rumah, sempatlah menyinggah ke Jusco Equine.... husband aku nak bat spec.  Itu jek lah kisah sambutan perayaan ulangtahun ke-7 kami... eh???

2 comments:

Alin Marlini said...

selamat hari ulangtahun perkahwinan zareene. smg kekal hingga ujung nyawa.

Zareene Saifuddin said...

terima kasih, alin...