Click for More Info

Tuesday, 11 October 2011

CMA: Day 9

Hari sabtu tu memula plan ngan SIL aku nak pi tabur zakat kat Jalan TAR... skali tu adik ipar aku tukar plan.. ajak g Ikano...sebab kat sini petang selalu ujan... sorry tade gambo sebab aku takde kesempatan nak senep sana sini... sibukkan anak-anak... kami lunch kat waroeng penyet the curve... aku cam biasa.. cuma makan ayam penyet dan ulama sajork.... malam dinner kat rumah adik ipar aku lak.. depa masak nasik lemak... haku just makan sambal tumis ngan ikan bilis ja... pastu ke uptown S/Alam... tapi aku x lama kat situ sebab anak-anak dah tdo plus kami dah letih....

Ini menu breakfast aku hari Ahad tu...
grilled beef sausage, salad, tomato, telo dadar+cis & mayonis

No comments: