Click for More Info

Thursday, 29 September 2011

Sentappppp!!!!

Ahad baru ni kami pi beraya rumah makcik husband aku kat gombak.  Normally kami tak bat appointment ngan SIL aku tuk pegi skali.. tapi ntah cemana ntah, this time kami pergi skali... i mean jumpa kat sana la kan..

Sampai je kat rumah Cu, Yasmine got so excited... mana tidaknya.. dapat jumpa her cousin Zahra who is a year younger than her... Ya Allah... riuh rendah rumah Cu ngan jeritan these two girls... Shahnaz biasalah... dok berkepit ngan aku sambil makan... Adoiyaiii... rumah tu bukan stakat meriah, habis segala kristal deco, buku-buku sume dimain dek budak berdua nih... almaklumlah.. rumah tu xde budak kecik.. tu yang banyak hiasan-hiasan kristal tu... alahaiii anak-anakku.. kalo la pecah all the crystals tu, mana mama babah ibu ayah nak cari ganti nak oiii...  Kami tak duduk lama pon kat sana.  Around 6.30pm camtu kami gerak balik..

Otw balik tu, my husband pujilah Canaz.. dia cakap 'Babah suka Shahnaz ari ni... well behaved.. main within her area jer... tak macam kakak.... kakak tu notty.. bat sepah rumah toksu.. tak dengar cakap babah'... tup tup tetiba ada suara-suara emo sambil nak nangis yang menjawab 'Ingat ni bukan anak babah ker? Babah ingat Yasmine ni bukan anak babah ke?'  Adusssss... emo dan sentap la pulak anak dara aku nih....

3 comments:

akuzle said...

sure dier rasa down giler tuh...ehhehe

Zareene Saifuddin said...

akuzle,
ahaks.. tu la.. dia mana boleh orang puji adik jer... nak kena puji dia jugak... jeles le tuh....

mama-syira said...

cian dia..terasa hati tawww..