Click for More Info

Tuesday, 27 September 2011

It's About Time...


Wah... seronok la ini bulan Syawal... setelah berpuasa sebulan dalam bulan Ramadhan, Syawal pulak adalah bulan untuk makan-makan... bagi orang yang suka makan cam aku ni, Syawal la paling syiok skali... sebab banyak undangan open house... hidangan makanan pon macam-macam... jadiknya spesis orang yang suka makan cam aku ni bila jumpa makan-makan kat open house tu dah roper macam orang tak makan tigaratusnamplohlima hari... hahahaha... jangan lepaskan peluang beb...

Bila dah melantak macam orang tak penah jumpa makanan, mulalah takut nak jejak kat weighing scale tu.. hahahaha.. aku ler tu... dan Oktober ini akan bermulalah sesi berdiet secara Atkins sebagai tanda keinsafan.. Mudah-mudahan semangat aku kuat tuk terus berAtkins sehingga mencecah berat idaman... Amin...

Aku adalah malas tuk menaip bebanyak, tapi kalo ada sesapa yang nak tau ngan lebih lanjut pasal Atkins diet nih, sila klik DI SINI dan kepada sapa yang syiok tengok orang kurus tapi ko takde pape action tuk turunkan berat badan, pasrah jek la...

2 comments:

akuzle said...

glemer sungguh 'pacik' Atkins neh now.. namun, bukan utk den lagikk (org malas)

Zareene Saifuddin said...

akuzle,
hehehe.. ni baru jek nak berjinak2 ngan atkins nih... harap2 kuatlah semangat den...