Click for More Info

Thursday, 28 July 2011

SRK Sports Day 2011

This year SRK BPP held its Sports Day at Critter Land.  Critter Land ni tempatnya ala-ala Mega Kids la gittew.  Ingatkan this year Canaz boleh join skali ikut pegi sports day kakak dia.. skali budak montel tu demam la pulak.... Siap muntah dalam kereta lagi ye.. terus I told hubby tuk patah balik rumah hantarkan kami and dia accompany Yasmine to her sports day.. kesian Yasmine.. tapi nak buat camner..

According to my hubby, Critter Land ni kecik and kurang seswai la tuk aktiviti sports day yang melibatkan few SR centres.  Yasmine masuk acara missing letters.. tapi time acara dia tu tade gambar sebab takde orang nak amikkan... owh it was a parent-children game by the way.. kalo acara dia sorang je, boleh la babah dia snapkan gambo.. ye tak...

Dorang tak tunggu lama kat situ... abis je game Yasmine, they photoshoot sekejap lepas tu both of them off to The Mines tuk tengok Transformers 3.  Of course la yang super excited is Yasmine.. siapa lagi.. hehehhee...

No comments: