Click for More Info

Thursday, 10 June 2010

Eynda nak bagi HADIAH!!!

~ SticKey eNtRy~

Me and my life.. itulah nama blog Eynda .... blog yang saya suka baca all her postings... baik pasal anak-anak dia yang cute esp. Hannah yang rambut kenteng macam anak dara saya yang sulung, Yasmine Suraya dan muka Hannah yang cute macam anak omputih tu... almaklumlah... mama dia lawa... hehehehe.. up sket Eynda... :D, pasal kisah2 eynda decorate rumah baru dia kat cahaya SPK tu... rumah u cantik la eynda... i likee... dan jugak pasal makan2... sumer kedai makan & gambar2 makanan tu batkan saya terliur.... setiap hari... pasti blog Eynda akan saya lawati.. without fail... Overall saya boleh katakan membaca postings di Eynda's Diary amat menyeronokkan.... Saya suka blog Eynda.. (wah.. bunyik macam orang berkempen la pulak.. hehehe)  Sekian...

2 comments:

eynda said...

Zareene...thanks sebab sudi join...thanks jugak sebab sudi baca blog eynda tu...semoga berjaya ye ;-)

ZAREENE SAIFUDDIN said...

sama-sama eynda... zareene mmg suka bc blog eynda... everyday w/o fail.. xcept time cuti jer.. hehehe.. suka tgk kerenah hannah, rmh baru enyda & of course tuan tanahnya yang awet muda... :D