Click for More Info

Monday, 8 February 2010

Canaz dah pandai turn....

Shahnaz is now 4+months and dia dah pandai turn.......turn dari position meniarap ke telentang... tapi still xleh turn dari telentang ke meniarap... sebab??? sebab si kenit ni tido meniarap.. tu yang kalo bab telentang tu ala2 senang jer tuk dia begolek... pastu molot pon dah bising dah... nak ajak orang sembang....

Time ni position meniarap sebab dah nak tido


O..O... dah terlentang la plak...


ni adalah dalam proses nak menelentang.. malam tadi mama x sanggup tunggu tuk capture pic..


tengok tu.. jari x lekang dari molot...

3 comments:

Nini Aziz said...

hehehe... I dulu pun standby dgn videocam nk filming marissa rolled over hahaha...

naieela said...

waaa weeeee....canaz dah pandai golek~
btw kan kak zareene, iyer la....muke die chinese look....tp ade la jugak nak same ngn muke yasmin...yang sy tengok la~ ;o)

ZAREENE SAIFUDDIN said...

nini: tu la kan.. kita ni as a mom, sangat excited ngan progress dorang... tp bila depa dah besaq macam yasmine tu... adoiyaiiii... x tahannn...

naieela: tu la tu... x tau la muka sapa diikutnyer...