Click for More Info

Thursday, 2 July 2015

Ramadhan 2015 - Iftar Day 14

Petang semalam Pakdin called bagitau that Muna and family nak mai buka puasa kat rumah... He asked me to buy 1 whole chicken of ayam panggang hidayah.  Balik rumah Pakdin bought 2 sets of roti john, bihun sup, kuey teow goreng, roti jala and some kuih.  While Muna pulak bawak KFC.  Penuh my dining table with food... alhamdulillah... 





Shahnaz had so much fun main dengan Emma.  Geram tau tengok si kenit tu... dah la cakap jepun jer... bila kita tak faham apa dia cakap, dia nak geram... hahahhaha.....  Pastu nak ambik gambar, kemain lagi posing... Dulu kalau nak sembang dengan Saori, we speaks English tapi now vocab Bahasa Melayu dia dah ok.... she can speaks malay quite well I can say... well done, Saori darling..



After iftar the kids main bunga api and parents plak chit chat kat garden... They stayed until 9.30 p.m.  Itu pun Emma tak nak balik.... seronok main kot...  Takpe... next time ask mama and papa to come again, okey Emma...  It was such a great pleasure to have you at our place, Muna & Co.

The Yasmines jer yang main bunga api... Emma takut... so dia main doll Elsa

amboiii... kemain lagi anak dara ni posing... hehehehe

malunya bergambar dengan Saori ni... dia menten kurus... I ni mokmok... dah rupa cam maid lak aku ni bila tengok gambar sendiri... *nanges*

1 comment:

Mrs Little Voice said...

Seronoknya org dtg umah kita kan