Click for More Info

Friday, 26 June 2015

Ramadhan 2015 - Iftar Day 8

Semalam try pergi bazaar Ramadhan kat Equine.  Waaaaaaahhhh.... meriah uols.... sampai rambang mata I tak tau nak beli yang mana satu... Nasib baiklah kuat iman... hahahahaha...

Semalam Yasmine request nak makan bihun sup untuk buka puasa... ok... tapau bihun sup untuk dia.  Then for Pakdin and I, I tapau macaroni goreng, donut, kek gula hangus and laksa.  Kuih tak beli sangat sebab dah order kuih tako yang super duper sedap dari my friend Akma.   Air pun tak beli sebab Nabeelah dah belanja air soya... Tq Nabeelah... :)




Alhamdulillah... juadah hari ni semuanya sedap dan tidak mengecewakan... yang penting, tiada pembaziran...   Hari ni nak gi lagi lah bazaar Ramadhan Equine tu... 

Sahur pagi tadi makan nasi dengan kari daging yang I beli kat bazaar semalam.  Yasmine cam biasa lah... nasi, telur and kicap... 



No comments: