Click for More Info

Tuesday, 30 June 2015

Ramadhan 2015 - Iftar Day 12

Semalam I cuti sebab nak beli persediaan raya.... satu apa pon tak beli lagi uols.... sedey... kan... So pepagi as early as 7.30a.m. dah keluar rumah gi KL.  First stop is Wisma Jakel... apa lagi.. nak cari baju ready made for raya la... semua orang dapat baju depa... except me.  Tiada yang berkenan di hati.... hmm... kalau berkenan pun mahal... rm1200... pergh... tak pernah I ada baju that expensive... So baju raya I kena gi cari maybe weekend ni... then kitorang gi Sogo plak untuk cari baju-baju anak-anak... alhamdulillah... untuk anak-anak, suami and PIL settle semua....except me... T____T.  Nasib baik pakai sports shoes... so kaki tidaklah penat... :)


pembakaran yang direkodkan sewaktu bershopping

Seperti biasa, kita tapau jek la juadah berbuka puasa...   Semalam we bought murtabak ayam, pasembur perlis, cheesy roti john, pulut udang, bihun goreng and bihun sup for Yasmine.  Then ada jiran bagi mee goreng.... Alhamdulillah... semoga murah rezeki beliau.




1 comment:

Mrs Little Voice said...

Kita x beli pun lg utk anak2...tahun ni baju raya sikit je...huhuhu