Click for More Info

Monday, 22 June 2015

Perencah Ikan Bakar

I kan selalu tau teringin nak buat ikan bakar yang marinade dengan sambal cam orang selalu jual tu... eh, tetiba plak teringat ikan bakar abang van merah (ikan bakar fendi) kat Kelana Jaya tu... sedapnya alahai....  Ooooopppsss... terlari topik plak... sorry... back on track... haa... pasal ikan bakar marinade sambal tu kan... tapi I tak pandai nak bat sambal dia.... huhuhuhuhu...

Tapi sekarang ni, itu bukan masalah bagi I after I have found this Perencah Ikan Bakar Maharani... kerja memasak ikan bakar, sotong bakar, udang bakar segala sangatlah mudah uols... just bancuh je perencah tu and then lumurkan dekat ikan or sotong or udang or whatever, pastu bakar jer... tup-tup dah siap... tak yah susah-susah nak mesin cili segala... rasa pun sedap.... 




Cam biasa... untuk order:  
sms/whatsapp:  0122017665

No comments: