Click for More Info

Monday, 16 March 2015

#throwback My Birthday 2015

Hi uols... sorry for a long silence ye.... ntah la... off late ni cam takde mood nak update blog... eh, bukan selalu memang takde mood ke? hahahahahah... 

Ok.. ini cerita bulan lepas... February... my birthday month... My officemates, TDPI angels ni buat surprise 2 days before my birthday... kebetulan on that day our boss belanja breakfast... tapi tak sangka la plak diorang nak surprise me with my birthday cheese tarts... hehehehe... anyway, thank you ladies... and boss...



owh.. not forgetting... a surprise gift from my best friend who is currently on maternity leave... thank you Nieza... 

On the Valentines Day (I tak celebrate ye), that is a day before my birthday, Pakdin plak nak bat advance birthday celebration... We had it at Abah & Sons Cafe.  Dah lama sebenarnya Pakdin nak pi situ... apart from nak celebrate my birthday, dia nak penuhi invitation Pakdin Skater Malaysia tu yang dok ajak pi kedai dia... so, pergi la kami malam tu... I was a little upset sebab deco kedai gempak... tapi takde menu western uols... yang ada menu cam kat kedai tomyam tu... sob.. sob... Sebab dah duduk kan.. tak kan la plak nak bangun and pergi kedai lain.. ye dak?? So, dinner je la kat situ... Nasib baik food dia sedap... Time waitress dia serve my birthday cake... semua orang kat situ sang a birthday song for me... Malu mak nyahhh..... hahahahahahaha... thanks my darling husband and the Yasmines for spending your time and RM for my birthday... hihihihi






2 Days after my birthday pulak, colleagues dari former office, TDB pulak celebrate my birthday... kecil-kecilan jer... alhamdulillah... dulu I yang dok organise birthday parties for my former officemates... and now they did it for me... hehehehe... thank you korang for the celebration... kek comel dan sedap... next year beli kek besar ye... wahhhh...demand gittew...




2 comments:

Mrs Little Voice said...

wow...banyak kali makan kek...meriah...

Zareene Saifuddin said...

hahaaha.... tu yang kita mokmok tu Alin...