Click for More Info

Monday, 22 December 2014

Yasmine's Sleep Over @ Cikwet's

Awal cuti sekolah mula hari tu, adik bongsu Pakdin, Wet mai rumah... bertiga je dengan Frozen princesses dia... Najib tak mai sebab ada kerja....

The Yasmines seronok la... Zahra and Zulfa mai..... aktiviti dorang, main gaduh baik... main gaduh baik.. main balik.... Bosan terperuk kat rumah je... petang tu kitorang gi dinner kat Burgerbyte Bangi...





Lepas dinner Wet nak balik Shah Alam, Yasmine nak ikut... Shahnaz cam biasa la... jawapan dia 'sebab Shahnaz nak mama' awww... suwittt sangat.....


The next day Yasmine ikut Cikwet gi Melaka... hantar Nuar masuk UiTM.. Nuar ni anak kak Ita, SIL Wet... Si Yasmine ni, elok pulak kalau kitorang takde, boleh je makan banyak... tapi kalau kat rumah, jangan harap.... nak suruh makan pun susah...


according to Wet, ini 2nd round Yasmine makan okeh... 



Sunday nite kitorang dinner kat luar... kali ni explore area Puncak Jalil... saja je nak cari kelainan and Pakdin plak teringin nak makan char kuey teow... jumpa kedai ni... nama dia Le Bye Char Kuey Teow.  Kat sini ada jual sotong kangkung jugak... both char kuey teow and sotong kangkung dia sedap....




1 comment:

Mrs Little Voice said...

Nampak memyelerakan semua mknn