Click for More Info

Tuesday, 27 September 2011

Musim Rumah Terbuka

Di sepanjang bulan Syawal ni, hujung minggu aku dipenuhi dengan undangan rumah terbuka... terima kasih kepada yang menjemput... Aku dan suami akan cuba untuk memenuhi setiap undangan melainkan kalo ada hal-hal yang tak dapat dielakkan macam anak sakit ke apa.

Owh.. sepanjang Syawal  ni aku memang tak bat rumah terbuka.. sebabnya bajetnya nan adooo dong... tapi kalo ada yang ingin terjah rumah aku, aku open jerrrr tuk korang datang... provided bagitau aku in advance la kan....janganlah lagi sejam nak sampai baru ko nak inform... alamatnya minum air teh, makan kuih raya aku yang sedap-sedap tu je la jawab eh.... Ni antara gambo-gambo kat open house yang aku pegi... ekceli banyak gak rumah yang aku pegi.. cuma tak amik gambo jek... mak malu nyah... ini pon Yasmine yang amik... dia kan ala-ala photographer skarang nih... panthang nampak kamera murahan aku ni available.. pasti disambarnya...


Dua gambor kat atas ni masa open house kat rumah kawan aku, Naieela..

Yang ni pulak kat rumah opismet husband aku..

2 comments:

Tina Othman said...

musim raya, perut pun sentiasa penuh je kan makan open house =D

Zareene Saifuddin said...

Tina,
terima kasih singgah... ha'ah.. musim raya ni seronok.. bukan stakat perut sentiasa penuh makan kat open house... periuk pon asik bergantungan je bila wiken..hahahaha...