Click for More Info

Monday, 31 January 2011

Entry Rojakssss

Hi uols... hahahahacummmmm.... excuse me.. sinus plak.. almaklumlah.. belog ini sudah bersawang... sampai terbersin-bersin ownernyer nak buang sume sawang-sawang tuh.. a.k.a mengapdet ini belog..hehehehehe... Bukan xder citer.. ada.. tapinya x dan nak apdet.. huhuhu...  now ni entry rojaks la ye.. all in one entry. hehehehe.. sila baca sampai muntah ye.. ekekekeeke.. sila maafkan saya...

15 - 16 Januari 2011
I kena keja wiken tu... ada workshop kat Marriott Putrajaya... luckily dekat ngan rumah... Selalu kalo ada bengkel during weekends, memang I x bawak my kids.. ye la sapa nak jaga depa kan.. so, I bawak hubby jer.. kids dok ngan babysitter.. But this time hubby yang requested to bring the kids along.. since canaz pon dah 1.4yer, so hubby confidentlah nak jaga both kakak & adik.  Alhamdulillah.. they had a great time there while I attended the workshop.  And x sangka.. ingatkan kakak buli adik.. rupa-rupanya adik yang membuli kakak... Gosh!  Time kakak tido, si adik boleh tumbuk, tampar & pukul kakak dia.. and being yasmine, ntah knapa malam tu dia cool ja.. sket x marah adik dia.. :D

Yasmine sedang gigih habiskan homework..
18 Januari 2011
Alhamdulillah... after long waiting, our lawyer finally called my hubby to hand over our house key.  Dear hubby sangat excited into moving to our new crib that he spent most of the weekend painting the house, etc.  It's a bit rushing sebab tenant tuk our current house nak move in by end of Feb, so kami kena move out by Maulidur Rasul i.e. by 15 Feb 2011... Huh.. sangat rushing... and sume benda nak kena setel cepat.. dah la during CNY holiday nanti kami nak balik kampung.... tapi nasib baik jugak.. sebab kalo x balik kampung, I kena attend 3-days workshop lorrr...



Living room yang telah dimake-over... itu jer bajet yang adoooo..

23 Januari 2011
Looking at my garden nampak pokok pegaga yang I tanam tu dah membiak dengan jayanya... so.. it's harvesting time!!!... So, without any delay, I pon giatlah menuai pegaga I tu.. dan ini lah hasilnyer.....


7 comments:

sue said...

Emmm..sedap air pegaga..lama tak buat..Bagus utk awet muda tu..heeeee

Zareene Saifuddin said...

hihihihi... mekasih singgah, sue..

min said...

teleng pala i nak tgk air tu .. heheh ..

beb ..buat lah entry khas psl rumah br tu ..mak nak pi x tau bilo ..

CGG said...

ai dear..

tu la..
lama kamu tak update

Zareene Saifuddin said...

min:
Insyaallah... akan ku buat entry tuk rmh baru.. walaupun nak move in sabtu nih..

cgg:
tu la kan.. lama i x update my blog.. sekali apdet.. hamikkkkk... entry rojak jadiknyerrr.. Insyaallah.. will update frequently..

mama-syira said...

bestnyerr nak pindah umah baru !

Zareene Saifuddin said...

farah:
seronok mmg seronok.. tp letih nk pack & unpack... alahaii.. bkn rmh baru pon.. it's rumah baru yang lama... papepun alhamdulillah.. syukur..