Click for More Info

Thursday, 25 November 2010

Dah Xder Keje ke???

Last wiken, memandangkan all of us baru balik dari Kedah on Friday dan Sabtu plak we had a whole nite long wedding reception, so Sunday adalah hari tuk BERMALASAN... hehehehehe...

Tengahari tu after lunch dan mendobi, aktiviti apa yang syiok dilakukan?  Of course la bermalasan di depan tv, baring-baring, layan la apa jugak channel yang di'on'kan kat tv tu, melayan kerenah dan kebuasan kelasakan anak-anak dannnn... camwhoring... hehehehe...


budak ni dah pandai bat mimik busyukkk

aksi geram..

kakak tengah syiok bat ta*k mata.. hehehe

dalam proses nak main suis / plug

besarnya molot menguap ngantuk.. tapi xmo nap..

8 comments:

CGG said...

alahai..
chomeinye....

tgk pipi ye..tembun:)

Zareene Saifuddin said...

hehehehe.. tengkiu CGG..

CGG said...

thanks:0

syah9997 said...

alaa tomei nye canaz .. bile lah auntie min nak jumpe canaz nie yek??

CGG said...

welcome sis:)

Zareene Saifuddin said...

Min,
Mekasih... alahai.. apa susah... whenever ko ke putra heights, drop by jek la rumah ai.. kan ke dah otw... :D

mama-syira said...

Ala comel Canaz. takmo tido. kakak dah landing baik punye. sama la kita. nak tido pun tak dpt. hehe

Zareene Saifuddin said...

mama-syira,
tengkiu farah. Tu la pasal, sebab si bambam ni xmo tido maka mama dia pon x dpt nk nap.. :(