Click for More Info

Wednesday, 15 September 2010

Aidilfitri 1431H

Salam Aidilfitri sumer... saya telah kembali bersiaran setelah bercuti tuk menyambut Aidilfitri... So how are your Aidilfitri being celebrated??  For us tahun ni kami merayakan di kampung atuk saya di Muar, Johor.. tapi suasana raya 2010 ni kureng sket la for our family.. sebab Canaz was down with high fever on the raya eve tu... her temperature fluctuate... sian Canaz... Family picture pon we all tak sempat amekk... huaaa... xder la gambar raya ini tawon...

Berbalik kepada citer raya saya.  We spent 1st day raya kat Muar, spent a nite there pastu we all balik Melaka.  We were in Melaka from 2nd raya till 4th raya.. pastu balik keyel sebab I dah kna keja... ow.. lupa nak mention... si kenit Canaz tu still high fever ye sepanjang cuti raya ari tu.. dan rupa2nya on 3rd raya tu she was down with measles pulak... adoiyaiii.. no wonder la high temperature... nak kena demam campak ropernyerrrr....Sian Canaz....

Our Room @ D'99 Hotel, Muar

Yasmine & Iman playing with fireworks

My raya pix with my sis & cousins

My girls

Canaz with measles on her face.. tp x nampak sangat in this pix

1 comment:

armouris said...

info tentang demam campak di SIHAT SELALU - Demam Campak Berjangkit